Wat doen wij ?

Branding Media is gespecialiseerd in branded journalism. Wij leveren bedrijfsjournalistieke producties in de vorm van online en offline magazines,  nieuwbrieven, brochures, boekjes, webteksten, vertalingen, apps en social mediacampagnes.

Wij bepalen het communicatiemiddel aan de hand van de communicatie- doelstellingen van de klant. Door een combinatie van middelen ontstaat een dynamisch interactief communicatie- platform waarbij de verschillende media elkaar versterken. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een hardcopy tijdschrift dat wordt meegesealed met een landelijk publieksmagazine, gecombineerd met een additionele publicatie in dezelfde uitgave, vertaling van het artikel in een Duits blad en een digitaal magazine gecombineerd met een Facebook-campagne.

Wie zijn wij ?

We hebben een compact kernteam van op elkaar ingespeelde communicatie-
professionals en beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk van freelance journalisten, fotografen, vertalers, creatieve vormgevingsstudio’s, drukkerijen en producenten van audiovisuele media.

Om invulling te kunnen geven aan de meest uiteenlopende commerciĆ«le, redactionele en creatieve ideeĆ«n kunnen wij putten uit dit netwerk van vakmensen in vrijwel alle disciplines. Wij stellen per opdrachtgever het beste ‘tailor made’ team samen en hierdoor zijn wij in staat maatwerk te leveren voor elke klant.

Branding Media vertelt vanuit haar journalistieke achtergrond de verhalen waarin uw communicatie-
doelgroep zichzelf herkent

PROFIEL

LogoKlein